Møder

Selskaber:

Restaurant Chhat er den absolut ideelle ramme om både receptioner, bryllupper, konfirmationer, barnedåb og andre mærkedage. Den fysiske ramme er et lyst rummeligt lokale, hvor Restaurant Chhat i samarbejde med Inside Design House i Kolding har forenet dansk designede møbler og moderne lokal kunst med de oprindelige rustikke loftsbjælker og plankegulv. Loftet er i ”kip”, hvilket giver en god rumfornemmelse og akustikken er glimrende, hvis man påtænker musikledsagelse til sit festarrangement.

Hos Restaurant Chhat er intet arrangement for småt og vi kan tilbyde selskaber på op til 80 personer.
Vi er et ungt engageret team omkring Restaurant Chhat. Vi tilbyder gerne det traditionelle arrangement, men vil også gerne udfordres og give netop jeres fest det ”twist”, som I måtte ønske. Restaurant Chhat vægter god service og atmosfære og har fokus på veltilberedte lokale sæsonråvarer. Vi har kompetence til at rådgive omkring valg af vin, således at mad og vin klæder hinanden.

Restaurant Chhat har mulige menuforslag i forskellige prisniveauer. I samarbejde med jer tilpasser vi gerne, så alt matcher netop jeres ønsker og behov. Ud over, at vi kan tilbyde selskabsvine i varierende prislejer, har et spændende vinkort og vil med glæde guide jer, så mad og vin supplerer hinanden perfekt.
Det er vigtigt for teamet på Restaurant Chhat, at jeres fest bliver en succes, som I vil mindes med glæde. Derfor ser vi frem til at byde jer velkommen, så vi i fælleskab kan planlægge det perfekte arrangement, således, at I på festdagen har tillid til, at Restaurant Chhat effektuerer og yder, mens I slapper af og nyder!

For forespørgsel, aftale af møde eller reservation kontakt venligst
Restaurant Chhat på tlf.:2133 5333 eller via mail: mail@chhat.dk.