Konferencer

Events og møder.

Restaurant Chhat er beliggende på grænsen mellem Blåvand by og den storslåede og unikke natur. Forfatteren Thomas Lange beskrev området for ca. 140 år siden som ”Eventyrets Land”. Et sted med højt til himlen og plads til fordybelse. I dag er Blåvand et moderne samfund med gode shoppingmuligheder og med de aktiviteter, som det moderne mennesker efterspørger, hvilket dog ikke har fortrængt det rene miljø og muligheden for at reflektere og ”tænke store tanker”.

Eventyrlandet er vidtstrakt og stadig uspoleret. I Restaurant Chhat er vi ret stolte af, at vi også her i vores lokaler har forenet fortid med nutid. Rammen omkring Chhat er et gammelt hus med moderne indretning. De rustikke loftsbjælker og det gamle plankegulv mødes med det moderne stilrene interiør. Et miljø, som Restaurant Chhat har skabt i samarbejde med Inside Design House i Kolding.

Restaurant Chhat har stor succes med afholdelse af møder, foredrag og events. Restaurantens indretning er meget fleksibel og kan derfor tilpasses, så det dækker de flestes behov. Akustikken i Chhat er god, og lokalet er velegnet til opstilling af evt. medbragt Av-udstyr. Under mødet kan vi på diskret måde sørge for kaffe, forfriskninger m.m., og når I trænger til et ”break” i mødedagen, er mulighederne mange. En tur i plantagernes totale stilhed, på stranden ved Blåvand Fyr eller en ”strøgtur” i byen. Når I således har reflekteret over dagens emne, har vi i Restaurant Chhat sørget for en frokost af veltilberedte sæsonråvarer – hvad enten I ønsker buffet eller tallerkenanretning. Chhat har et bredt udvalg af vine og kan endvidere bl.a. tilbyde øl og saft fremstillet på urter og bær indsamlet i lokalområdet.

Vi på Restaurant Chhat er et ungt team, som har mod og lyst til nye udfordringer, så har I planer om nogle spændende events eller teambuildings, har vi kompetencen til at være det kulinariske centrum i jeres arrangement. Chhat bringer gerne mad ud af huset, og har I lyst til at benytte Blåvands nye bålhus med grillfaciliteter, borde og bænke tilbereder vi gerne alt, således, at det er klar til grillen. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser.

Mulige emner for events eller teambuilding:
- Kilometervis af brede hvide strande (boldspil, løb, cykling, drageflyvning m.m.)
- Det rolige hav syd for Blåvand fyr / det mere barske Vesterhav nord for fyret
- Kiteboogy (strandsejlads) på stranden mellem Blåvand og Vejers
- Gå/løbe/ridestier i de store plantager
- Mauntainbike spor (bane) i Bordrup Klitplantage og Blåbjerg Plantage
- Ny flot minigolfbane
- Golf –” Pay & play”. Kræver ikke golfkort.

Ønsker I Restaurant Chhat som part i events eller teambuildings, hjælper vi gerne med telefonnumre og mail-adresser til overnatningsmuligheder og aktiviteter. Vi glæder os til et samarbejde.

For forespørgsel og reservation af møder, events eller teambuildings kontakt venligst Restaurant Chhat på
Tlf.: 2133 5333 eller mail: mail@chhat.dk.